Uitnodiging Open Dag op 6 maart

"Bij De Saffier ken je elkaar"

 

Iedereen kent elkaar bij De Saffier. Je weet wie er voor de klas staan, maar ook welke ouder bij welk kind hoort. Dat komt omdat het een gezellige kleine school is, met ongeveer 150 leerlingen, verdeeld over 6 groepen.

Kinderen leren door een oplossingsgerichte en onderzoekende houding verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces. Op De Saffier stemmen we het onderwijs af op de persoonlijke behoefte van het kind, zodat hij of zij zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. Dat doen we in samenwerking met de ouders.

Er is bij De Saffier alle ruimte om mee te denken en mee te beslissen over het reilen en zeilen binnen de school. Gelukkig zijn er veel actieve en betrokken ouders.

 

Uitnodiging Open Dag op 6 maart

 

Wij nodigen u van harte uit om tijdens onze Open Dag op 6 maart a.s. een bezoek te brengen aan onze school. Deze dag staan de deuren van 13.00 tot 15.30 uur open voor nieuwe kinderen, ouders en andere geïnteresseerden. Onze leerkrachten en medewerkers vertellen u met alle plezier over hun werk, de school, de samenwerking met de ouders en het onderwijs aan de kinderen. Een mooie kans om de kinderen en leerkrachten aan het werk te zien en om meer over onze school te weten te komen. Ook onze 19 collega scholen van KPO Roosendaal doen mee met deze open dag. Meer informatie over al onze scholen vindt u op www.kporoosendaal.nl

 

Wij zien er naar uit u te mogen ontvangen op onze Open Dag.