Uw kind inschrijven?

Fijn dat u uw kind wilt aanmelden op De Saffier! Om alle inschrijvingen goed te laten verlopen, volgen wij de volgende inschrijfprocedure.

 

Stap 1: Allereerst volgt er een intake-gesprek met de directie; u kunt hiervoor contact opnemen met onze directeur Joyce Hartman of directieondersteuner Margot van de Casteel.

 

Stap 2: Het intake-gesprek zal plaatsvinden met de directeur of directieondersteuner van de school. U wordt tijdens dit gesprek geïnformeerd over de gang van zaken binnen onze school en u krijgt een kijkje in de school zelf.

 

Stap 3: Na dit gesprek wordt de inschrijving van uw kind besproken met ons zorgteam. Na akkoord van dit team wordt de inschrijving definitief.

 

Stap 4: Uw zoon of dochter ontvangt een uitnodiging voor enkele kijkochtenden. Deze zullen plaatsvinden voorafgaand aan de eerste schooldag. Zo krijgt uw kind alvast een beeld van onze school en kan het kennismaken met zijn of haar klasgenootjes.

 

Stap 5: Uw zoon/dochter kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd!

 

Heeft u vragen over de inschrijving of de te volgen stappen? Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Wisselen van school?

Uw zoon of dochter zit nu op een andere basisschool, maar wil graag overstappen? Uiteraard hebben wij ook dan de mogelijkheid om uw kind te plaatsen. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken wij graag met u de procedure.