SKOWB

Vanaf het schooljaar 2015-2016 werkt kpo basisschool De Saffier samen met SKOWB. Zij verzorgen de voor,tussen en naschoolse opvang. Ook is er een mogelijk voor Kinderopvang bij ons op school.

 

Tussenschoolse opvang

Overblijven moet leuk en gezellig zijn, net als thuis, maar dan met vriendjes en vriendinnetjes van school. Overblijven geeft kinderen de kans om tussen de middag rustig te eten, tot rust te komen, hun verhaal te vertellen of zich buiten uit te leven. De primaire taak van een overblijfteam is om simpelweg klaar te staan voor de kinderen. Om kinderen onder verantwoorde begeleiding zichzelf te laten zijn en ook rekening met elkaar te leren houden.

 

SKOWB verzorgt, in nauwe samenwerking met de school, het overblijven. Bij de overblijfcoördinator op school kunt u een informatiepakket met aanmeldingsformulieren ophalen. Overblijven kost op De Saffier € 2,25 per vaste overblijfbeurt. Een flexibele overblijfbeurt kost € 2,75. 

 

Voor en naschoolse opvang

Voor leerlingen van De Saffier is de buitenschoolse opvang geregeld bij ons op school. Een gezellige en vertrouwde plek om te spelen of te relaxen. De Buitenschoolse opvang (BSO) is mogelijk voor en na schooltijd en/of in de vakanties. Voor verdere informatie kunt u website van SKOWB bezoeken.